За менГрупатаМултимедияДискографияФитнесНовиниГалерияКонтакт
BG EN
You don't have Flash 8 Installed. You can download it from here
 


!!! САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА ОБНОВЛЕНИЕ! ПРЕДСТОИ ДОБАВЯНЕ НА НОВА ИНФОРМАЦИЯ !!!

      
 
 

АНИ ЛОЗАНОВА БЕНД

През 2001г. Ани Лозанова, заедно с барабаниста Константин Динев, създава група, с идеята да изпълнява на живо авторските си песни, тъй като не е привърженик на изпълненията „на плейбек”. Събирането на музиканти се оказва труден процес- повечето са заети с други формации или работят в чужбина. И така, Ани и Косьо започват да обикалят нощните софийски клубове с надеждата да открият подходящите хора. Така попадат на басиста Марио Иванов. По-късно към групата се присъединява Емил Бояджиев - пианист, композитор и собственик на студио, който изиграва решаваща роля в изграждането на саунда на групата. Първият китарист е Чарли от Бургас, за когото ежедневните репетиции в дома на Косьо и участията в София се оказват непосилни и той скоро напуска групата. На негово място застава Росен Чешмеджиев, който, освен китарист, е композитор и тонрежисьор в студио”Фактор”.

Първото участие на групата е в Софийския клуб Swingin’Hall и всички са много притеснени, тъй като все още не се чувстват сигурни в репертоара ... Въпреки това свиренето е повече от успешно и Ани Ло. Бенд се превръща в един от фаворитите на Swingin’Hall.

Лятото на 2004г. настъпва втората промяна в групата - пианистът Емил напуска, заменен от едва 20-годишния студент Калин Жечев.

Освен в любимия Суинг, групата започва да се изявява и в други клубове в София и страната, сред които „J.J.Murfy’s”, „Bacк Stage”,”Библиотеката”, „Маската”, „Хоризонт”, „Happiend” и др. Компактният и качествен звук на групата, както и разнообразният й репертоар (от Тина Търнър до Майкъл Джексън, от U2 до Dido), не остават незaбелязани и зачестяват поканите за частни партита и различни светски събития.

През април 2005 г. групата претърпява тежка загуба – след 5 години заедно на сцената китаристът Росен се разболява от остра форма на левкемия и на 4-ти април си отива от този свят. Групата на Ани организира вечер в памет на Росен и на 15.05.2005г. в Swingin’Hall се събират негови приятели и бивши колеги, за да почетат паметта на прекрасния музикант и човек.

Нелеката задача да заеме мястото на Росен се пада на китариста Владимир Тодоров, с когото Ани се запознава благодарение на певицата Тони, и след един тягостен период на адаптация групата успява да стъпи на крака и да възстанови участията си.

Сега Ани Лозанова Бенд е една от най- успешните клубни групи, благодарение на своята сплотеност, безкомпромисното отношение към звука и яркото сценично присъствие.

Кратко инфо за всеки член на групата:

Константин Динев

Роден на 30.06.68г., екс група ”Маратон”. Барабанист и тонрежисъор в Ани Ло. Бенд / Ани Ло. Проект, маниак на тема Звук! Рокер, един от създателите на Мотоклуб BARBARIANS. Има собствен сервиз за мотори в Сан Диего, САЩ. Бодибилдър, запален по татуировки.

Марио Иванов

Роден на 10.06.66г., екс група ”Алегро”. Басист в Ани Ло. Бенд; маниак на тема баскитари и джаз. Разсмива групата с имитаторския си талант.

Калин Жечев

Роден на 23.03.82г., пианист в Ани Ло.Бенд; завършил тонрежисура в Държавна музикална академия, в момента следва поп и джаз пиано; пее в младежки смесен хор ”Аве музика”; свири в джаз формация София с ръководител Райчо Иванов.

Владимир Тодоров

Роден на 9.02.73г., китарист в Ани Ло.Бенд; композитор и аранжор във формация ЕDIT (записвали за Ирина Флорин, Тони, Белослава и др).

В ПАМЕТ НА РОСЕН ЧЕШМЕДЖИЕВ (22.08.1973- 4.04.2005)

Китарист, композитор, тонрежисьор в студио ФАКТОР; работил с групите Електрик шок, Обратен Ефект, Група седем, OJ Бенд, Ани Лозанова Бенд и др; композитор на песните на Владо в конкурса за певци в „Шоуто на Слави”.
 
 
 

За мен | Групата | Мултимедия | Дискография | Фитнес | Новини | Галерия | Контакт Copyright © 2007-2018 АНИ ЛОЗАНОВА . All Rights Reserved.